Επικαιροτητα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Συνέδριο των Κινηματογραφικών Λεσχών

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου , ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος, Δημήτρης Καλαντίδης και οι εκπρόσωποι της Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας, Ηλίας Βαβίτσας και Αναστασία Λιόκουρα.



Ο κ. Καλαντίδης γνωστοποίησε την πρόθεση της Ομοσπονδίας, που διαθέτει πάνω από 50 μέλη-Λέσχες, να διοργανώσει το 29ο Συνέδριό της στην Καλαμάτα τον Ιούνιο του 2016. Το συνέδριο, με προσδιορισμένη θεματική, θα διαρκέσει 3 ημέρες και θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις.


Ο Δήμαρχος καλωσόρισε την προοπτική αυτή και γνωστοποίησε στους συνομιλητές του πως ο Δήμος Καλαμάτας θα υποστηρίξει τη διενέργεια του Συνεδρίου εμπράκτως, στο μέτρο των δυνατοτήτων του.


Σημειώνεται πως η Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας διενεργεί τις προβολές της στην αίθουσα "Θόδωρος Αγγελόπουλος", επί της οδού Αριστομένους 95, την οποίαν έχει παραχωρήσει ο Δήμος Καλαμάτας. Συζητήθηκε, μάλιστα, το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ένα αφιέρωμα στο σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο, στο πλαίσιο διενέργειας του Συνεδρίου.

 

ΠΗΓΗ:kalamata.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.