Επικαιροτητα

ΛΥΓΟΥΡΙΟ: Τροχαίο με τρεις νεκρούς

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου (12/12) στον καινούργιο δρόμο για Λυγουριό 500 μέτρα μετά την διασταύρωση για το ΧΑΝΙ προς Λυγουριό.



Σφοδρή ήταν η μετωπική σύγκρουση ενός αγροτικού τύπου 4Χ4 που ηταν φορτωμένο με τσουβάλια ελιές και ενός ΙΧ αυτοκινήτου.


Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα δύο άνδρες που επέβαιναν στο αγροτικό αυτοκίνητο και η οδηγός του ΙΧ.


Μοιραία σύμπτωση και οι τρεις ήταν συγχωριανοί από το χωριό Αδάμι. Η Μαρία Σ. που εργαζόταν σε σουπερμάρκετ και ο Κώστας Ο. με τον γαμπρό του που επέβαιναν στο αγροτικό έχασαν την ζωή τους σχεδόν ακαριαία.


Στο σημείο κατέφθασε το διασωστικό της πυροσβεστικής καθώς χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός των ατόμων από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων, το ΕΚΑΒ και η αστυνομία που έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων καθώς η οδός παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα.


Προανάκριση διενεργεί η το τμήμα τροχαίας της αστυνομίας Ναυπλίου.

 

ΠΗΓΗ: argolikeseidhseis.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.