Επικαιροτητα

Ο ΦΟΔΣΑ συνεδριάζει, οι συλλογικότητες αντιδρούν

"Καυτή" Δευτέρα ξημερώνει για το θέμα των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.



Ο Απρίλης φτάνει στο τέλος του και η πρόσφατη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής, παρουσία Τατούλη, είχε αποφανθεί ότι έως το τέλος του τρέχοντος η απόφαση για τη ΣΔΙΤ θα έπαιρνε σάρκα και οστά.

Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να συναινέσουν και οι δήμοι της περιοχής μας. Κι αυτό ίσως - αν και δεν είναι και πολύ πιθανό- να συμβεί στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ το απόγευμα (18:00) της Δευτέρας στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Εκεί όπου αναμένεται να ανέβουν ξανά οι τόνοι ανάμεσα στις πλευρές που συμφωνούν και αυτές που διαφωνούν κάθετα.

Στους δεύτερους συμπεριλαμβάνβνται και συλλογικότητες της Πελοποννήσου που καλούν άπαντες του πολίτες να δώσουν δυναμικό "παρών" ώστε να μπει φραγμός στα σχέδια της κυβέρνησης για την ψήφιση της ΣΔΙΤ.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσσαν μία ώρα νωρίτερα αναμένεται να δώσουν συνέντευξη Τύπου για το θέμα ενημερώνοντας ακόμη περισσότερο το κοινό.

" ΚΑΛΟΥΜΕ τους πολίτες της Πελοποννήσου να παραβρεθούν τη Δευτέρα 24 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης  στις 6 το απόγευμα στην συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου

ΛΕΜΕ ΟΧΙ: Στην πανάκριβη ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου

ΥΠΕΡ της αποκεντρωμένης διαχείρισης τους με έμφαση στη διαλογή στην πηγή και την ανάκτηση

Στις  5 το απόγευμα στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου εκπρόσωποι από τις συλλογικότητες και τους φορείς θα δώσουν συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης της Πελοποννήσου", αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.