Επικαιροτητα

Εκεί θα κοπεί το ρεύμα τη Δευτέρα στον δήμο Τρίπολης

Οι κατασκευές στο δίκτυο αναμένεται να προκαλέσουν διακοπή στην ηλεκτροδότηση...



Για σχεδόν 7 ώρες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αναμένεται να μείνει χωρίς ρεύμα περιοχή στο δημοτικό διαμέρισα Καψιά και ιδιαίτερα αυτή στα Αρδευτικά Καψιά το πρωί της Δευτέρας.

Λόγω κατασκευών στο δίκτο ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει γνωστό ότι η διακοπή στην ηλεκτροδότηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 το πρωί και να διαρκέσει έως τις 3 το μεσημέρι.

Μάλιστα, ως είθισται, η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναφερόμενη ώρα, γι' αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.
 
Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.