Επικαιροτητα

Προσεχώς... βατράχια! (photos)

Υγρότοπο έχουμε στην περιοχή Μουστού και... στην πλατεία Κολοκοτρώνη!

 

Η εικόνα του συντριβανιού της πλατείας Κολοκοτρώνη σίγουρα δεν αποτελεί ατραξιόν της πόλης μας, σε αντίθεση με το μικρό κήπο, που το περιβάλλει. Εκτός κι αν μιλήσουμε για... την Τανγκανίκα ή για έναν ακόμα υγρότοπο και για βιοποικιλότητα, η οποία δε θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της, αν δεν τύχει φροντίδας το συγκεκριμένο συντριβάνι.

 

Η εικόνα επιτρέπει στη φαντασία μας να... ξεφύγει και να "βλέπει" νούφαρα και βατράχια, αφού οι σχολικές μας μνήμες περιέχουν παραπλήσιες εικόνες με φυτά και αμφίβια!

 

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας, Σωτήρη Παπαδημητρίου, ενημερωθήκαμε, πως ο Δήμος Τρίπολης βρίσκεται σε αναμονή ανάληψης εργολαβίας για τον καθαρισμό των τριών συντριβανιών της Τρίπολης από ιδιώτη.

 

"Ο απλός καθαρισμός των συντριβανιών γίνεται από εμάς, όμως ο βαθύς καθαρισμός των μαρμάρων και η εξόντωση των μυκητών απαιτούν τεχνογνωσία και εξοπλισμό, που διαθέτουν κάποιοι ιδιώτες. Πρωτίστως για λόγους υγιεινής και δευτερευόντως για λόγους αισθητικής, δίνουμε προτεραιότητα στα συντριβάνια και τα μάρμαρα της πλατείας Αγίου Βασιλείου, Πετρινού και Άρεως. Σε 10 περίπου ημέρες, περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάληψης εργολαβίας για την ολοκληρωμένη καθαριότητα των τεσσάρων συντριβανιών της πόλης μας." δήλωσε στο arcadia938.gr ο Σωτήρης Παπαδημητρίου.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.