Επικαιροτητα

"Σκονισμένη" καλημέρα! (photos)

Ή με χιόνια ή με σκόνη θα ξυπνάμε Απρίλη μήνα τελικά; Ευτυχώς, έρχεται ο Μάης και θα "δούμε" επιτέλους άνοιξη! Έτσι ελπίζουμε τουλάχιστον!

 

Το προηγούμενο μόλις Σαββατοκύριακο (22/04 & 23/04) είχαμε χιονοπτώσεις στην Αρκαδία και λευκά τοπία. Αυτό το Σαββατοκύριακο τι αλλάζει;

 

"Μια καλημέρα είναι αυτή, πες την κι ας πέσει χάμω..." λέει το αγαπημένο τραγούδι, που ερμηνεύει η Χάρις Αλεξίου, μα σημασία έχει να σταθούμε σε ένα στίχο παρακάτω: "παλάτια χτίζουν οι θεοί κι εμείς πάνω στην άμμο..."

 

Κι έχει σημασία να σταθούμε σε αυτό το στίχο, γιατί μέσα σε σκόνη, που αιωρείται στην ατμόσφαιρα και μάλιστα με υψηλά ποσοστά συγκέντρωσης τόσο σήμερα Σάββατο (29/04) όσο και αύριο Κυριακή (30/04) θα κινηθούμε όλοι στην Τρίπολη... Ο υδράργυρος μπορεί να μας χαρίσει ένα ζεστό Σαββατοκύριακο, αλλά θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί λόγω της σκόνης, που μας έρχεται από το νότο, ειδικά όσοι ανήκουμε σε ευαίσθητες ομάδες (χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, ανάρρωση από αναπνευστικού συστήματος ασθένειες, παιδιά και ηλικιωμένοι με αναπνευστικές ευαισθησίες).

 

Απολαύστε λοιπόν το ρεπό σας ή το τριήμερό σας ενόψει Πρωτομαγιάς, αλλά με τη δέουσα προστασία!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.