Επικαιροτητα

Μουσικές νότες για την... Τρίπολη!

Μια νέα πρωτοβουλία που θα κάνει όλους εκείνους που αναφωνούν καθημερινά πως "δεν κινείται τίποτα σε αυτή την πόλη" να αλλάξουν γνώμη…

 

 

Μια ανάρτηση στο facebook μας έκανε να θυμηθούμε, πως υπάρχουν ακόμα δημιουργικοί νέοι άνθρωποι, που με τις ιδέες τους θέλουν να αναδείξουν την πόλη της Τρίπολης και στην συγκεκριμένη περίπτωση την μουσική παιδεία, που υπάρχει στην πόλη μας.

 

Η ανακοίνωση λοιπόν αναφέρει:

 

Αναζητούνται μουσικοί – ανεξαρτήτως οργάνου – είτε μπουζούκι, είτε κιθάρα, είτε βιολί, είτε πιάνο κτλ για την δημιουργία ενός βίντεο κλιπ στο οποίο θα υπάρχει ένα ποτ πουρί με διάφορα τραγούδια διαφόρων ειδών (ραπ, έντεχνο, ροκ, φανκι, λαϊκά κτλ) τα οποία θα ενωθούν για το τελικό αποτέλεσμα. 

 

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει σε αυτή την πρωτοβουλία δεν έχει παρά να το δηλώσει μέσα από το Group που έχει δημιουργηθεί στο Facebook (ΕΔΩ).

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.