Επικαιροτητα

Αρκαδία: Εκτεταμένη έρευνα, 10 συλλήψεις, 1 καταζητούμενος

20χρονος κατηγορείται για κλοπές καταστημάτων που σημειώθηκαν στις 18 και 19 του περασμένου Νοέμβρη.



Στην εξιχνίαση ληστειών στις οποίες προέβη ο 20χρονος στην Τρίπολη τον προηγούμενο Νοέμβριο προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία η οποία αναζητεί τον νεαρό για να τον συλλάβει, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κλοπή, οι οποίες περιλαμβάνουν και άγνωστους συνεργούς του. 

Την ίδια ώρα στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (11.5.2017), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εννιακόσια ενενήντα ένα (991) άτομα, εκ των οποίων τα εξακόσια πενήντα εννέα (659) ήταν ημεδαποί και τριακόσια τριάντα δύο (332) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε επτακόσια είκοσι ένα (721) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν είκοσι τρία (123) άτομα, από τα οποία ογδόντα δύο (82) ήταν ημεδαποί και σαράντα ένα (41) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν ογδόντα ένα (81) άτομα.

Ειδικότερα στην Ακραδία συνελήφθησαν:

Τρεις (3) αλλοδαποί, για απόπειρα κλοπής.

Δύο (2) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.

Ένας (1) ημεδαπός, για παραβάσεις του Υγειονομικού κανονισμού.

και

Τέσσερις (4) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.