Επικαιροτητα

Τροχόσπιτο παραλίγο να... μπουκάρει σε κρεοπωλείο

Οι φωνές περαστικών αφύπνισαν τον οδηγό που την τελευταία στιγμή γλίτωσε τα χειρότερα.



Από θαύμα και την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν τα χειρότερα σήμερα το πρωί στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας όταν τροχόσπιτο βγήκε έξω από το δρόμο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και σταμάτησε ελάχιστα πριν τη τζαμαρία κρεοπωλείου!

Γύρω στις 10  το πρωί, το τροχόσπιτο που οδηγούσε τουρίστας που κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας και κινούνταν στον κεντρικό δρόμο προς τον πεζόδρομο της Μαραθόπολης, προφανώς από απροσεξία του οδηγού, βγήκε εκτός δρόμου και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο σπάζοντας μάλιστα και κάποιες γλάστρες και σαν από θαύμα σταμάτησε ακριβώς ελάχιστα πριν από τη τζαμαρία του κρεοπωλείου του τοπικού συμβούλου Μαραθόπολης, Κώστα Παντελή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, περαστικοί που είδαν το τροχόσπιτο έτοιμο να "μπουκάρει" στο κρεοπωλείο έβαλαν τις φωνές και τότε ο απρόσεκτος οδηγός διαπίστωσε τι πάει να συμβεί και, ευτυχώς, πάτησε φρένο και το τροχόσπιτο σταμάτησε την τρελή του πορεία προς το κρεοπωλείο.

Σημειώνεται πως, εκείνη τη στιγμή στο κρεοπωλείο υπήρχαν πελάτες οι οποίοι τρόμαξαν βλέποντας το βαρύ όχημα να κατευθύνεται προς το κρεοπωλείο.

Κανένας δεν έπαθε τίποτα, πάντως, και ο οδηγός με τη συνεπιβάτισσά του στο τροχόσπιτο συνέχισαν, αφού κι εκείνοι συνήλθαν από το σοκ, την πορεία τους για τον τόπο προορισμού τους!

Πηγή: tharrosnews.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.