Επικαιροτητα

Μικροί και μεγάλοι εν δράσει! (photos)

Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης και η Ακαδημία... αλλάζει όψη από σήμερα! Στο πλευρό τους και τα παιδιά τους!

 

Σήμερα Σάββατο (13/05) οι γονείς των μαθητών του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης σηκώνουν ψηλά τα μανίκια, γίνονται μία δημιουργική παρέα και δίνουν καινούρια όψη στο σχολικό κτίριο της οδού Ακαδημίας!

 

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, οι γονείς αναλαμβάνουν δράση για δεύτερη φορά αφιερώνοντας χρόνο, διάθεση και χρήματα, προκειμένου ο χώρος των παιδιών τους να γίνει πιο ευχάριστος γι' αυτά και αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά, ότι όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος! Στο πλευρό των γονέων βρίσκονται και τα παιδιά, τα οποία βάζουν το δικό τους χεράκι για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα!

 

Δείτε τις φωτογραφίες του arcadia938.gr με τις μαμάδες, τους μπαμπάδες και τα παιδιά τους εν δράσει!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.