Επικαιροτητα

Επέτειος της ιστορικής μάχης του Βαλτετσίου! (photos & video)

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για την επέτειο της ιστορικής μάχης του Βαλτετσίου!

 

Στην κατάμεστη πλατεία του χωριού, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Μνημείου των Ηρώων, κατάθεση στεφάνων και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την Φιλόλογο Βασιλική Κατσιρούμπα. Εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής, των Ενόπλων Δυνάμεων, των φορέων και συλλόγων της Αρκαδίας κατέθεσαν στεφάνια.

 

Μερικοί από τους πολιτικούς ηγέτες του τόπου που κατέθεσαν στεφάνια είναι οι εξής: ο περιφερειάρχης Πελοπονήσσου κ. Π. Τατούλης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Παπαηλιού, ο βουλευτής ΝΔ κ. Κ. Βλάσης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Γιαννακούρας, ο αντιδήμαρχος Γ. Μπένος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γ. Κατσίρης και πρόεδρος Βαλτετσίου κ. Π. Τσούκας κ.α

 

Στη συνέχεια οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με γλέντι και παραδοσιακούς χορούς παιδιών αλλά και συλλόγων που βρέθηκαν στο Βαλτέτσι για να τιμήσουν την επέτειο της ιστορικής μάχης του Βαλτετσίου που ήταν η αφορμή για την Άλωση της Τριπολιτσάς. Επίσης στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο σύλλογος Παραδοσιακών Όπλων Πάτρας.

 

Κλείνοντας στην κάμερα του Arcadia93.8 θέλησαν να κάνουν δηλώσεις προς τιμήν της επετείου οι πολιτικοί εκπρόσωποι, κ. Πέτρος Τατούλης, ο κ. Γιώργος Παπαηλιού και ο κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας. 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.