Επικαιροτητα

Πορεία ειρήνης & αγώνας δρόμου "Γρ. Λαμπράκης" (ph&vid)

Το απόγευμα της Κυριακής 14 Μα'ί'ου 2017 πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης 20 ΚΜ "ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ" και η 33η Πορεία Ειρήνης στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.

 

Διοργανωτές ήταν η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας και οι αθλητικοί – ορειβατικοί σύλλογοι.

 

Πλήθος κόσμου από διάφορες περιοχές της Ελλάδας συμμετείχε στην πορεία αλλά και στον αγώνα δρόμου. Η εκκίνηση της πορείας έγινε από το μνημείο Λαμπράκη στην πλατεία Γρηγορίου Λαμπράκη στην Κερασίτσα, μετά τον χαιρετισμό που εξέδωσε η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας και την κατάθεση στεφάνων. Ο αγώνας δρόμου ξεκίνησε από το πάρκο των Αλύγιστων στον Άγιο Αθανάσιο, με τερματισμό την πλατεία Πετρινού.

 

Στην κεντρική ομιλία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πετρινού το μήνυμα ήταν η εναντίωση στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και στην παρουσία βάσεων πολέμου στο Αιγαίο.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.