Επικαιροτητα

Στο Ψυχιατρικό Τρίπολης ανήλικη... εμπρηστής

Μεταφέρθηκε με εντολή εισαγγελέα για να εξεταστεί από ψυχίατρο!



Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Τρίπολης μεταφέρθηκε ανήλικη τσιγγάνα με εντολή εισαγγελέα, μετά την σύλληψή της για δυο εμπρησμούς που κατ’ ομολογίαν της προκάλεσε στην Ανθούσα του Δήμου Οιχαλίας και στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Αρχικά, ξέσπασε πυρκαγιά κοντά στον καταυλισμό τσιγγάνων στην Ανθούσα και οι πυροσβέστες που πήγαν για κατάσβεση βρήκαν εκεί την 17χρονη τσιγγάνα που άρχισε να φωνάζει ότι εκείνη έβαλε την φωτιά.

Μια ώρα αργότερα, όταν εκδηλώθηκε η δεύτερη πυρκαγιά στις γραμμές του στον Μελιγαλά, την βρήκαν πάλι μπροστά τους να κρατάει έναν αναπτήρα!

Έτσι, συνέλαβαν την ανήλικη, κατέσχεσαν τον αναπτήρα ως πειστήριο και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος άσκησε δίωξη για δύο εμπρησμούς από πρόθεση, ωστόσο διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.