Επικαιροτητα

Τρίπολη: Η λιτανεία για τους Πολιούχους (ph&vid)

Με σύμμαχο τον καιρό η Τρίπολη γιόρτασε εφέτος τη μνήμη των Πολιούχων της, Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου.



Στον εσπερινό, λίγο πριν από τη λιτάνευση της εικόνας των Αγίων και των Ιερών Λειψάνων, χοροστάτησε στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρος, ιερείς και διάκονοι της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.

Ακολούθησε η λιτάνευση της Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων στους δρόμους της πόλης με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, των προσκόπων, του Στρατού, σημαιοφόρων και εκπροσώπων των αρχών του τόπου, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος πιστών.


Αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, ενώ τα Λείψανα των Νεομαρτύρων, θα παραμείνουν στον Προφήτη Ηλία, μέχρι και τις 24 Μαΐου, το απόγευμα, ώστε να συνεχιστεί η προσκύνησή τους.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.