Επικαιροτητα

Αίτηση του Αστέρα οδηγεί σε ανακατασκευή της Τερτσέτη

H ΠΑΕ Αστέρας ζήτησε από το Δήμο της Τρίπολης την "Τοποθέτηση πινακίδων ορίου ταχύτητας στην οδό Τερτσέτη, πριν και μετά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης"».

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, με επιστολή που απηύθυνε στον κ. Παυλή, εξηγεί πως το μέτρο είναι απαραίτητο για την ασφάλεια των εκατοντάδων παιδιών που αθλούνται καθημερινά στον ΑΣΤΕΡΑ, ενώ επισημαίνει πως η ταχύτητα με την οποία διέρχονται τα οχήματα, έχει δημιουργήσει πολλά μικροατυχήματα μέχρι σήμερα.

 

Το ζήτημα συζητήθηκε και ο κ. Κοσκινάς πρότεινε όχι μόνο να τοποθετηθούν πινακίδες, αλλά και να ανακατασκευαστεί ο δρόμος καθώς, όπως είπε, «Ο Αστέρας έχει ανοίξει τα φτερά του, και ο δρόμος έχει μεγάλη κίνηση», πρόταση η οποία έγινε τελικώς δεκτή.

 

Βέβαια, το θέμα, μετά τη θετική γνωμοδότηση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, προωθήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ολόκληρη η επιστολή του Προέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

 

Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας υποβάλουμε ένα πολύ σοβαρό αίτημά μας. Συγκεκριμένα, αιτούμεθα την επείγουσα τοποθέτηση πινακίδων ορίων ταχύτητας στην οδό Τερτσέτη στο τμήμα πριν, έμπροσθεν και μετά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης.

Ο λόγος που ζητάμε τα παραπάνω είναι προφανής και αφορά την ασφάλεια εκατοντάδων παιδιών που αθλούνται καθημερινά στον ΑΣΤΕΡΑ και που η διέλευση οχημάτων με ανεξέλεγκτη ταχύτητα εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους με αυξημένες πιθανότητες σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

Η ταχύτητα που διέρχονται τα πάσης φύσεως οχήματα, έχει δημιουργήσει πολλά μικροατυχήματα μέχρι σήμερα και μόνο από τύχη και θαύμα έχουμε αποφύγει κάποιο θανατηφόρο δυστύχημα, δεδομένου ότι οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών κινούνται κυρίως πεζοί αλλά και με ποδήλατα.

Μετά από αυτά, παρακαλούμε για τις επείγουσες δικές σας ενέργειες προκειμένου να τοποθετηθούν άμεσα πινακίδες με τα όρια ταχύτητας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.