Επικαιροτητα

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Λεβίδι

Την Κυριακή 28 Μαΐου στην ισόγεια αίθουσα του μουσείου Αλεξάνδρου Παπαναστασίου.



Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από κλιμάκιο του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ΑΧΕΠΑ, για τους κατοίκους Λεβιδίου και περιχώρων, θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Συλλόγου Λεβιδίου και στην ισόγεια αίθουσα του μουσείου Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, από τις 10 το πρωί, έως τις 3 το μεσημέρι.

Όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να το δηλώσουν οπωσδήποτε μέχρι το Σάββατο 27/5/2017 το μεσημέρι, σε ένα από τα τηλέφωνα: 6978998636, 6937135545.

Κάθε γιατρός θα εξετάσει μέχρι είκοσι (20) άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:

Ακτινολόγος (σύμβουλος όλων), αγγειοχειρουργός, γαστρεντερολόγος, γυναικολόγος, δερματολόγος, ενδοκρινολόγος, καρδιολόγος, νευρολόγος, νεφρολόγος, νευροχειρουργός, ουρολόγος, ορθοπεδικός, ογκολόγος, πνευμονολόγος, παθολόγος, ρευματολόγος, χειρουργός, ψυχολόγος, ψυχίατρος, ΩΡΛ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.