Επικαιροτητα

Σύντομα οι εργασίες για το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων

Το πάνελ από την οροφή του ΔΑΚ θα τοποθετηθεί στον χώρο που προορίζεται για τα αδέσποτα.



Διαβεβαιώσεις ότι θα προχωρήσει άμεσα το ζήτημα της κατασκευής του καταφυγίου για τα αδέσποτα στη Νεστάνη παρείχε κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου ο Δημήτρης Παυλής απαντώντας σε σχετική ερώτηση της κα. Γιαννούλη.

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δ. Παυλής επεσήμανε ότι ο δήμος έχει βγάλει προϋπολογισμό για την ολοκλήρωση του έργου αποκαλύπτοντας ότι η οροφή στο καταφύγιο θα δημιουργηθεί με τα πάνελ που θα αντικαταστήσει το υφυπουργείο Αθλητισμού στο ΔΑΚ Τρίπολης, το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

"Πιστεύω ότι άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες", είπε ο κ. Παυλής ο οποίος κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον μεγάλο αριθμό αδέσποτων ζώων που υπάρχουν στην Τρίπολη είπε ότι πολλά έρχονται από άλλες πόλεις κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.