Επικαιροτητα

Πλημμύρισε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης οι εργαζόμενοι του Παναρκαδικού νοσοκομείου αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν κουβάδες για να μαζεύουν τα νερά της βροχής σε αρκετά σημεία του νοσοκομείου!

 

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Γεώργιος Παπασταματάκης, χειρουργός στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης γράφει: "Μετά μου λένε γιατί γκρινιάζω 20.000.000 ΕΥΡΏ στοίχισε η άκρως αποτυχημένη ανακαίνιση του Παναρκαδικού νοσοκομείου και ακόμα σε κάθε βροχή μπαίνουν νερά σε διάφορα τμήματα.Με τα χρήματα αυτά θα είχε κτιστή ένα νέο νοσοκομείο. Ας όψονται λοιπόν ορισμένοι..."

 

 

Σε σχόλιο διαδικτυακού του φίλου απαντά: "Ακριβώς παρακάμπτοντας τις τεχνικές υπηρεσίες του Υπουργείου αλλάζοντας μελέτες για τις κτιριακές εγκαταστάσεις και προδιαγραφές για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ο οποίος σαπίζει στα υπόγεια του Παναρκαδικού τα έχω καταγγείλει όλα αυτά αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.