Επικαιροτητα

Ράλλυ με άρωμα... αντίκας!

Το 44ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ – Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου, πραγματοποιείται από σήμερα μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2015 στις περιοχές της Δυτικής Πελοποννήσου.



Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις διαδρομές των πιο γραφικών, ορεινών και παραθαλάσσιων περιοχών και να επισκεφθούν, μεταξύ άλλων υπέροχων αξιοθέατων, την Ολυμπία, την Αρχαία Μεσσηνία και τα Μεσαιωνικά Κάστρα της Πύλου και της Μεθώνης.



Το Ράλλυ ξεκινήσε από την κεντρική πλατεία της Τρίπολης σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και θα τερματίσει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν 3 διανυκτερεύσεις στα παραθαλάσσια, 4-στερα, ξενοδοχεία Natura Club & Spa και MESSINA MARE που βρίσκονται στην περίφημη για τις παρθένες αμμουδερές παραλίες περιοχή του Καλού Νερού Κυπαρισσίας.


Οι συμμετέχοντες επέλεξαν μεταξύ "touring class" και "regularity class". Και οι δύο κατηγορίες έχουν κοινή διαδρομή, με τη διαφορά ότι στην κατηγορία "regularity" οι συμμετέχοντες θα ολοκληρώσουν συνολικά 20 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας, ενώ στην κατηγορία "touring", θα έχουν μόνο 2 ημερησίως. Και στις δύο περιπτώσεις η μέση ωριαία ταχύτητα δεν θα ξεπερνάει τα 50 χλμ/ω, όπως ορίζεται και από τους κανονισμούς της FIVA και προσαρμόζεται στην ηλικία των αυτοκινήτων. Οι βραβεύσεις είναι ξεχωριστές για τις δύο αυτές κατηγορίες. Ακόμα υπάρχει και συνοδευτικό όχημα Οδικής Βοήθειας που θα καλύψει όλη τη διαδρομή μαζί με τα αυτοκίνητα.

 

 

 

 

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

Ημέρα 1η  Πέμπτη 24-9-2015

11:30 - Τρίπολη  (Εκκίνηση από την πλατεία Άρεως).

14:30 - Αρχαία Ολυμπία (μέσω Μαίναλου, Βυτίνας και Λαγκαδίων) .

18:15 - Ζαχάρω Tερματισμός Ημέρας , Υποδοχή Δημάρχου και Δείπνο στο Εστιατόριο ΠΑΡΑ ΘΕΙΝ ΑΛΩΣ στην παραλία Ζαχάρως φιλοξενία Δήμου Ζαχάρως

21:00 - Καλό Νερό (Διανυκτέρευση).

 

Ημέρα 2η Παρασκευή 25-9-2015

09:30 - Καλό Νερό (Εκκίνηση από το Messina Resort).

11:15 - Αγ. Θεοδώρα Αρκαδίας (Ανασυγκρότηση).

15:00 - Αρχαία Μεσσήνη (Ανασυγκρότηση, ελεύθερο γεύμα και επίσκεψη αρχαιολογικού χώρου).

19:00 - Καλό Νερό (Τερματισμός Ημέρας & Διανυκτέρευση ).

21:00 - Βράδυ Δείπνο με μουσική βραδιά στο ξενοδοχείο «Natura Club & Spa».

 

Ημέρα 3η Σάββατο 26-9-2015  

09:30 - Κυπαρισσία (Εκκίνηση από Κεντρική Πλατεία).

12:30 - Γαργαλιάνοι, Μεθώνη (Ανασυγκρότηση επίσκεψη Κάστρου  ή Θαλασσινό μπάνιο). 

14:45 - Πύλος Ανασυγκρότηση – υποδοχή Δημάρχου και γεύμα ως φιλοξενούμενοι του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου. 

18:30 - Πύλος, Φιλιατρά. Επίσημος τερματισμός του "44ου Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ" στην Κεντρική Πλατεία της Κυπαρισσίας.

21:00 - Βράδυ Gala απονομής επάθλων και δείπνο στο Εστιατόριο ΕΝ ΠΛΩ στην Παραλία Κυπαρισσίας, φιλοξενία του Δήμου Τριφυλίας.

•    Διανυκτέρευση Πληρωμάτων

 

Ημέρα 4η Κυριακή 27-9-2015  

Ελεύθερη αποχώρηση Πληρωμάτων

 

Περισσότερα στο video που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.