Επικαιροτητα

Σύλληψη 75χρονου με 600 γραμμάρια χασίς

Εναν 75χρονο άνδρα ο οποίος φύλαγε στο σπίτι του περισσότερα από 600 γραμ. χασίς, συνέλαβαν χθες το πρωί στο Βασιλικό του Δήμου Οιχαλίας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

Οι αστυνομικοί πήγαν και ερεύνησαν το σπίτι, μετά την αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο Ελληνας συλληφθείς κρύβει σε αυτό το χασίς, το οποίο πουλάει σε χρήστες ναρκωτικών. Στην έρευνα που διεξήχθη, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν την ποσότητα των 654 γραμμαρίων αεροστεγώς κλεισμένη σε πλαστικά δοχεία για τις ελιές και διαμοιρασμένη σε 7 διαφορετικές ποσότητες, μέσα σε νάιλον σακούλες και αλουμινόχαρτο. Ακόμη βρήκαν 3 φωτοβολίδες, 5 καψύλια πυροκροτητών, 92 σφαίρες και μια ζυγαριά ακριβείας.  

 

Σε βάρος του 75χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Καλαμάτας για να του απαγγείλει κατηγορίες. 

 

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.