Επικαιροτητα

Κραυγή αγωνίας του αδερφού του Θοδωρή από τα Πελετά (vid)

Για να μην υπάρχει, κάποιος πρέπει να τον έχει... σκοτώσει; Τι να πω, δηλώνει ο Γιάννης Τσεμπελής!


   
Ένας 43χρονος φανοποιός, ο Θοδωρής Τσεμπελής, εξαφανίστηκε ξαφνικά.

Με το πρώτο φως της ημέρας, το αυτοκίνητό του βρέθηκε ξεκλείδωτο, με τα κλειδιά στη μίζα.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Ιουνίου, ο Θοδωρής σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής και τα ίχνη του χάθηκαν από το χωριό Πελετά, όπου έμενε.

Ο φίλος του, Γιώργος, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε. Οι δυο άντρες είχαν βγει το προηγούμενο βράδυ. Ο Θοδωρής γύρισε  με το αυτοκίνητό του τον Γιώργο σπίτι του κι εξαφανίστηκε.

O αδερφός του, Γιάννης, φοβάται τα χειρότερα. Μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" του Star κι εξέφρασε τις ανησυχίες του.

"Τι να πιστέψω; Τι να πω; Αυτές τις μέρες που λείπει, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής, κάτι συμβαίνει!" εξηγεί ο αδερφός του 43χρονου. "Δεν είχε λόγο να κρυφτεί, δεν είχε λόγο να εξαφανιστεί!".

Όπως τον περιγράφει ο Γιάννης, ο Θοδωρής ήταν "ένας μάστορας καλός, φανοποιός, ένα παιδί που δεν τσακωνόταν και δεν είχε διαφορές".

"Έχω αρρωστήσει 17 μέρες τώρα! Έχω και πρόβλημα υγείας σοβαρό!" αναφέρει ο αδερφός του φανοποιού. "Για να μην υπάρχει, κάποιος πρέπει να τον έχει... σκοτώσει; Τι να πω!".

Ο Θοδωρής δεν ήταν παντρεμένος. "Με μια κοπέλα τα είχε πριν 6 μήνες και μετά δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν είχαν τώρα τελευταία σχέσεις. Δουλίτσα είχε. Δεν είχε διαφορές, όταν κατέβαινε στα μαγαζιά, μπορώ να σας πω ότι κέρναγε τον κόσμο όλο. Ήταν φιλότιμος άνθρωπος" περιγράφει ο Γιάννης.

"Αυτή η εξαφάνιση είναι πολύ μυστηριώδης" προσθέτει.

"Όταν έχεις κάποια διαφορά, δεν είναι η λύση να τον σκοτώσεις. Υπάρχει και δικαιοσύνη!".   

Δείτε στο video από το 59'30'' και μετά

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.