Επικαιροτητα

"Τρελή" πορεία από ανεξέλεγκτο λεωφορείο! (pics)

Για περισσότερα από 500 μέτρα έκανε ζικ-ζακ στην εθνική οδό προκαλώντας τον τρόμο σε επιβάτες και διεργχόμενους οδηγούς.



Παρολίγο τραγωδία το πρωί της Κυριακής στην ΕΟ Πατρών - Πύργου με λεωφορείο που εκτελούσε τη γραμμή Τίρανα - Καλαμάτα.



Σκηνικό τρόμου για τους επιβάτες και τους διερχόμενους οδηγούς σε μια ξέφρενη πορεία πάνω από πεντακόσια μέτρα όπου έκανε ζικ ζακ με αποτέλεσμα να σταματήσει πριν την αερογέφυρα του ΟΑΕΔ.



Πέντε επιβάτες σοκαρισμένοι - ανάμεσά τους και ένα παιδί - βγήκαν απο το διαλυμένο λεωφορείο ελαφρώς τραυματισμένοι, αλλά αρνήθηκαν να μεταβούν στο νοσοκομείο.



Ένας οδηγός σοκαρισμένος που όπως ανέφερε είδε το λεωφορείο να χτυπά απο τη μια στην άλλη πλευρά του δρόμου, μπήκε στην βοηθητική οδό όπου πέρασε ξυστά απο το αυτοκινητό του χτυπώντας τον καθρέπτη και ξήλωσε όλες τις προστατευτικές μπάρες πριν σταματήσει έξω από τις σχολές του ΟΑΕΔ.



Απίστευτες εικόνες σε απόσταση 500 μέτρων.



Πηγή: ilialive.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.