Επικαιροτητα

Φανταστική η παράσταση του 3ου Λυκείου Τρίπολης (pics- vd)

Μια φανταστική παράσταση παρακολούθησαν μαθητές, γονείς και καθηγητές του 3ου ΓΕΛ Τρίπολης, την Τετάρτη 28/6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο.

 

Το έργο που παρουσίασαν οι μαθητές του λυκείου ήταν η ταινία "Ο Ηλίας του 16ου".

Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο για όσους δε γνωρίζουν ότι, "Ο Ηλίας του 16ου" είναι θεατρική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου. Το 1959 μεταφέρθηκε από τη Φίνος Φιλμ στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Χατζηχρήστο.

Τα παιδιά του λυκείου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Το κοινό ήταν ενεργό κατά τη διάρκεια της παράστασης, αφού γέλασε με την ψυχή του και έδωσε το μεγαλύτερο χειροκρότημα στα παιδιά που συμμετείχαν, το άξιζαν φυσικά και με το παραπάνω!

Με αυτή την παράσταση το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης "έκλεισε" με έναν ιδιαίτερο τρόπο τη φετινή σχολική χρονιά και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε μαθητές και γονείς.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.