Επικαιροτητα

"Χλιαρή" πρεμιέρα εκπτώσεων στην Αρκαδία

Οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι οι πρώτες ημέρες δεν ανακούφισαν τους καταστηματάρχες.



Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 10 Ιουλίου οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου. Η πρώτη ημέρα δεν ήταν καλή για την αγορά, σε πολλές περιπτώσεις.

Ο γενικός γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Βαγενάς σημειώνει πως τόσο στην Πάτρα και στην Αχαΐα, όσο και σε πόλεις της Νοτιoδυτικής Ελλάδας, όπως Μεσσηνία, Ηλεία, Αρκαδία, κλπ. η κίνηση στην αγορά δεν ήταν καλή και φαίνεται πως η ζέστη "εξαφάνισε" ακόμα και τις διερευνητικές βόλτες στις αγορές.

Οι εκπτώσεις σε είδη ένδυσης και υπόδησης κυμαίνονται από 40 έως 60% και χαμηλότερα (20% με 30%) στα είδη δώρων, στα λευκά είδη και στα είδη σπιτιού.

"Πιστεύω ότι επειδή έχουμε ακόμα μπροστά μας μεγάλη καλοκαιρινή περίοδο θα κινηθεί η αγορά. Δεν ξέρω αν θα είναι η κίνηση μικρότερη ή μεγαλύτερη από πέρυσι, αλλά ευελπιστούμε να γίνουν αγορές. Εξάλλου φέτος τελούνται πολλά μυστήρια, γάμοι, βαπτίσεις και αυτό ευνοεί", δηλώνει ο Γιώργος Βαγενάς.

Πηγή: thebest.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.