Επικαιροτητα

Διαγωνισμός μίσθωσης κλινών για φοιτητική στέγαση

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκήρυξε ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό μίσθωσης κλινών για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών των φοιτητών του (Τρίπολη-Καλαμάτα, Σπάρτη Κόρινθος- Ναύπλιο).

 

Η δαπάνη για την εν λόγω σύμβαση βαρύνει την σχετική πίστωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2017 & 2018 και ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 412.002,46 ευρώ με Φ.Π.Α. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών στέγασης για τις ανάγκες τουλάχιστον 68 φοιτητών του Πανεπιστημίου.

 

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% του προϋπολογισμού της ομάδας ή ομάδων , μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, που υποβάλλει προσφορά και που συνολικά ανέρχεται στο ποσό των 7.255,80 ευρώ.

 

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 24/08/2017 και ώρα 14:00.

 

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, την 30η Αυγούστου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00

 

Η διάρκεια της σύμβασης είναι για 435 ημέρες με ενδεικτικές ημερομηνίες που δύναται να τροποποιηθούν κατόπιν σχετικής Απόφασης της Αναθέτουσας Αρχής:Για το έτος 2017 από 1/09/2017 έως και 31/12/2017 (αφορά 122 ημέρες). Για το έτος 2018 από 01/01/2018 έως και 30/06/2018 και 01/09/2018 έως 31/12/2018 (303 ημέρες) με πρόβλεψη πιθανής παράτασης δέκα ημερών έτους 2018 σε περίπτωση παράτασης του Ακαδημαϊκού έτους (σύνολο ημερών 313 ).

 

Βάσει των όρων που θέτει το Πανεπιστήμιο:

 

Α. Οι διαμένοντες φοιτητές μπορούν:-Να χρησιμοποιούν ραδιόφωνα, μαγνητόφωνα και άλλες συσκευές ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές, κατά τρόπο όμως που να μη προκαλούν θορύβους, να μην ενοχλούν τους λοιπούς ενοίκους και να μην παραβιάζουν τους όρους ασφαλείας του ξενοδοχείου των άλλων ενοίκων κ.τ.λ.-Να ζητήσουν την τοποθέτηση ενός τραπεζιού ή δύο, εφόσον το επιτρέπει ο χώρος, για να διαβάσουν.-Μετά από συνεννόηση με τον εκμισθωτή, να εξευρεθεί ο καταλληλότερος τρόπος, ώστε οι φοιτητές κατά τη διάρκεια της παραμονής τους να μπορούν να παρασκευάζουν ροφήματα.-Να φιλοξενούν προσωρινά συγγενικά – φιλικά τους πρόσωπα κατόπιν έγγραφης εγκρίσεως του Πανεπιστημίου.

 

Β. Οι φοιτητές δεν επιτρέπεται:-Να οργανώνουν συγκεντρώσεις, διασκεδάσεις στους χώρους του ξενοδοχείου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκριση του εκμισθωτή, που μπορεί να τη χορηγεί ή όχι κατά την κρίση του.-Να ρυπαίνουν τους χώρους του ξενοδοχείου (με αφίσες, αυτοκόλλητα, συνθήματα, ανακοινώσεις κ.λ.π.), ενώ μπορούν να τοποθετούν στα δωμάτιά τους αφίσες με τρόπο που να μη ρυπαίνουν τους τοίχους.-Να προκαλούν φθορές σε κινητά και ακίνητα πράγματα πέραν της συνήθους χρήσης.-Να πετάνε αντικείμενα από τα μπαλκόνια.-Να απλώνουν ρούχα στα μπαλκόνια, εφόσον το ξενοδοχείο τους διαθέτει άλλο κατάλληλο χώρο.-Να μεταφέρουν από δωμάτιο σε δωμάτιο έπιπλα ή άλλα αντικείμενα χωρίς τη συναίνεση του εκμισθωτή.-Να παρενοχλούν με οποιοδήποτε τρόπο τους λοιπούς ενοίκους του ξενοδοχείου.-Να συμπεριφέρονται απρεπώς τόσο στο ξενοδόχο όσο και στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου.

 

ΠΗΓΗ: tornosnews.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.