Επικαιροτητα

Φονικός σεισμός 6,7R στην Κω με νεκρούς και τραυματίες... (vd & photos)

Δύο νεκροί, αρκετοί τραυματίες (ένας από αυτούς σοβαρά) και ζημιές σε κτίρια είναι ο πρώτος απολογισμός της ισχυρής σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε στις 01:32 το νησί της Κω και ήταν 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με τον σεισμολόγο Κώστα Παπαζάχο.

 

Αρκετοί κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού, λόγω του κλίματος πανικού που επικράτησε διανυκτέρευσαν στους δρόμους, ενώ από το πρωί βρίσκεται στο νησί κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.

 

Τις πληροφορίες για τους δύο νεκρούς επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος δήλωσε στην ΕΡΤ1 ότι "η κατάσταση είναι πλήρως ελεγχόμενη»".

 

Στο λιμάνι εντοπίζονται τα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό στην Κω, ενώ το αεροδρόμιο δεν έχει κανένα πρόβλημα και λειτουργεί κανονικά, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης.

 

ΠΗΓΗ: real.gr

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.