Επικαιροτητα

SOS: Σοβαρό ατύχημα στο δρόμο έξω από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Οι ταχύτητες που αναπτύσσουν τα αυτοκίνητα έξω από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θυμίζει σε πολλές περιπτώσεις αγώνες Formula 1.

 

Το… φαινόμενο δεν είναι καινούργιο. Το αντίθετο, είναι γνωστό και μάλιστα η διοίκηση του Αστέρα έχει καταθέσει έγγραφο προς Αστυνομία και Δήμο εδώ και μήνες για να λυθεί το πρόβλημα.

 

Το απόγευμα της Κυριακής (06/08) και λίγο μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα Αστέρας-Ατρόμητος, ένας άνδρας (εργαζόμενος στην ΠΑΕ) ο οποίος περνούσε το δρόμο για να πάει στην πλευρά που είναι οι κάδοι απορριμάτων, στην οδό Τερτσέτη, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που περνούσε με μεγάλη ταχύτητα με συνέπεια να τραυματιστεί στο κεφάλι και στο χέρι.

 

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, ο άτυχος άνδρας γλίτωσε από θαύμα και για λίγα εκατοστά τώρα θα κάναμε άλλη συζήτηση.

 

Αν η αστυνομία και ο Δήμος συνεχίσουν να αγνοούν την απαραίτητη ανάγκη για τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και κυρίως την ανάγκη για να τοποθετηθούν σαμαράκια σε όλη την έκταση του δρόμου από τις γραμμές του τρένου και μετά, τότε την επόμενη φορά θα είναι υπόλογοι για ό,τι συμβεί.  

 

Τέλος, να θυμίσουμε ότι από το δρόμο αυτό διέρχονται καθημερινά περισσότερα από 300 παιδιά των ακαδημιών του Αστέρα, ηλικίας από 6 έως 18 ετών...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.