Επικαιροτητα

"Φάντασμα" το Κέντρο Υγείας στο Λεβίδι

Το Κέντρο Υγείας στο Λεβίδι της Αρκαδίας είναι...μοναδικό στο είδος του, καθώς υπάρχει μόνο στα..."χαρτιά"!

 

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου, χάθηκε στις ατραπούς της νεοελληνικής γραφειοκρατίας και της έλλειψης κάθε είδους προγραμματισμού.

 

Ιδού το "ιστορικό" της υπόθεσης..

 

Επισκευάσθηκε το παλαιό Γυμνάσιο της πόλης με 75 εκατ. ευρώ για να μεταφερθεί το Δημοτικό Σχολείο. Με την μεταφορά του Δημοτικού Σχολείου θα μεταφερόταν εκεί και ο Παιδικός Σταθμός. Στον παλαιό Παιδικό Σταθμό θα λειτουργούσε το Κέντρο Υγείας. Το Γυμνάσιο επισκευάσθηκε πριν πολλά χρόνια αλλά ποτέ δεν επιχειρήθηκαν οι εν λόγω μεταστεγάσεις.

 

Μετέπειτα αποφασίστηκε ότι μπορεί στο επισκευασμένο Γυμνάσιο να στεγασθεί το Κέντρο Υγείας. Το επισκευασμένο Γυμνάσιο παραμένει αναξιοποίητο, παρ’ ότι σπαταλήθηκαν 75 εκατ. ευρώ.

 

Τώρα λειτουργεί ένα Πολυδύναμο ιατρείο, σε χώρο 50τ.μ. με έναν Γενικό γιατρό. Το Πολυδύναμο Ιατρείο εξυπηρετεί 35-40 ασθενείς την ημέρα. Φωνάζουν οι κάτοικοι τον μοναδικό ιατρό για να τους εξετάσει, όποια ώρα και αν είναι, από το σπίτι του.

 

Πάνω από 8.000 κάτοικοι της περιοχής ταλαιπωρούνται με διακομιδές στο Νοσοκομείο Τρίπολης. Κινδυνεύει η ζωή τους όταν αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

Και εμείς αναρωτιόμαστε τι κάνουν οι υπεύθυνοι γι' αυτή την προβληματική κατάσταση...

 

ΠΗΓΗ: athensvoice.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.