Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Κυκλοφοριακά μέτρα για το Πανηγύρι της Τεγέας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας.

 

Με απόφασή της η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας καθορίζει το τμήμα της  Επαρχιακής  οδού Τρίπολης - Άστρους, από την συμβολή της με την οδό που οδηγεί προς Επισκοπή, μέχρι την είσοδο της στην Τ. Κ. Σταδίου του Δήμου Τρίπολης  (ψυγεία Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας), ως οδό μιας κατεύθυνσης (μονόδρομο), με κατεύθυνση προς Άστρος για όλα τα οχήματα,εξαιρουμένων των Αστικών Λεωφορείων και των Δ. Χ. Ε.  αυτ/των,  η κυκλοφορία των οποίων στο παραπάνω τμήμα παραμένει διπλής κατεύθυνσης, προς καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθώς επίσης και των οχημάτων της  Άμεσης Επέμβασης (ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Ασθενοφόρα).

 

Επίσης, με την απόφαση αυτή, απαγορεύτεται η διέλευση φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των  3,5 τόνων, στο τμήμα της Επ. οδού Τρίπολης – Άστρους και ειδικότερα από τη συμβολή της με την Ε. Ο. Τρίπολης – Σπάρτης, μέχρι την είσοδο της στην Τ. Κ. Σταδίου (Ψυγεία Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας).

 

Ακόμα, απαγορεύεται η διέλευση όλων των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΛ. ΑΣ – Π.Υ.  και Ασθενοφόρα) στις κατωτέρω οδούς:

 

α. Στο τμήμα της  οδού Βασιλακοπούλου, από την είσοδο της  Έκθεσης Τεγεατικού Συνδέσμου, προς το χώρο της Εμποροπανήγυρης.

β. Στο τμήμα της δημοτικής οδού από το Τουριστικό Περίπτερο (Βρούβα), μέχρι τη συμβολή της με την Επ. οδό Τρίπολης - Άστρους.

 

Για την επιστροφή, τα κινούμενα από το Στάδιο προς Τρίπολη οχήματα και αντιστρόφως, θα κατευθύνονται μέσω των Τ. Κ. Αλέας – Κερασίτσας του Δήμου Τρίπολης. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.