Επικαιροτητα

"Λευκή Νύχτα" ή καλύτερα "Βραδιά Shock Price" στην Τρίπολη!

Για πρώτη φορά, θα διοργανωθεί βραδιά τύπου "Λευκής Νύχτας" και στην Τρίπολη. Θα λάβει χώρα στις 30 Αυγούστου και όπως δήλωσε ο κ. Δήμαρχος θα είναι γεμάτη με εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

 

Να πούμε πως ο άξονας στον οποίο θα διεξαχθούν δρώμενα θα είναι αυτός της Πλατείας Άρεως-Πεζόδρομων Κέντρου-Πλατείας Αγ. Βασιλείου μέχρι και την Πλατεία Βαλτετσίου.

 

Επίσης, θα υπάρχουν ειδικές τιμές και στα τουριστικά καταλύματα της πόλης για τους επισκέπτες.

 

Όλα αυτά προέκυψαν από τη κοινή συνέντευξη τύπου των εμπλεκομένων φορέων, στο Δημαρχείο Τρίπολης, την Τετάρτη, 16 Αυγούστου.

 

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Παυλής, είπε,μεταξύ άλλων, πως, με την αγαστή συνεργασία και τη συμμετοχή όλων των φορέως, κατέστη δυνατό να διοργανωθεί και στην Τρίπολη, για πρώτη φορά, η εκδήλωση που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε "Λευκή Νύχτα". Όπως είπε ο κ. Δήμαρχος, ο Δήμος Τρίπολης έχει αναλάβει το οργανωτικό κομμάτι και την χρηματοδότηση των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα, παράλληλα με το ότι τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, έχοντας και ειδικές, χαμηλές τιμές για τα προϊόντα προς πώληση. Αυτό θα συμβεί στις 30-31 Αυγούστου. 

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Παυλής, αφού εξήρε τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, ανακοίνωσε πως ο άξονας, όπου θα υπάρχουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα είναι αυτός της Πλατείας Άρεως-Πεζόδρομων Κέντρου-Πλατείας Αγίου Βασιλείου και Πλατείας Βαλτετσίου. Θα πάρουν μέρος επτά μουσικά σχήματα, που θα καλύπτουν μεγάλο φάσμα μουσικών ειδών, ενώ δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

 

Τέλος, ο κ. Παυλής δήλωσε πως ο Δήμος "Δεν θα λυπηθεί τα χρήματα, προκειμένου να ευχαριστηθούν οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες που θα βρεθούν στην πόλη".

 

Παρόντες σε αυτή την κοινή συνέντευξη τύπου ήταν ο κ. Παναγιώτης Μαντάς, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, ο κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, ο κ. Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Πρόεδρος του ΟΕΒΕ Αρκαδίας και ο κ. Σπύρος Βρέντας, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

 

Όλοι εμφανίστηκαν σίγουροι για την επιτυχία του εγχειρήματος, κάλεσαν πολίτες και επαγγελματίες να συνεισφέρουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους σε αυτή την επιτυχία και τόνισαν πως η ομόθυμη απόφαση αλλά και η συνεργασία όλων είναι μια σίγουρη οδός για να γίνει θεσμός η συγκεκριμένη διοργάνωση και για την Τρίπολη.

 

Όπως ανακοινώθηκε, από τον κ. Μαρινάκο, οι τουριστικές επιχειρήσεις της πόλης θα έχουν προσφορές για τους επισκέπτες, καθ' όλη τη διάρκεια του διημέρου.

 

Τέλος, να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η πόλη θα είναι φωταγωγημένη.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.