Επικαιροτητα

Νέος κυνηγετικός χάρτης για την Πελοπόννησο

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου προέβη στην εκτύπωση κυνηγετικού χάρτη, για την κυνηγετική περίοδο 2017-2018, ο οποίος θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της περιφέρειάς, σε όλους τους κυνηγούς μέλη μας κατά την έκδοση της άδειας θήρας τους.

 

Με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία αναφέρει:

 

Σας ενημερώνουμε ότι στον Κυνηγετικό Χάρτη Πελοποννήσου το καταφύγιο άγριας ζωής με κωδικό ΚΑΖ – 19 Γκράβα – Λάκκα (Κλημεντίου) δεν υφίσταται και εκ παραδρομής αποτυπώθηκε στον χάρτη. Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε να ενημερώνεστε για το καθεστώς θήρας των περιοχών που πρόκειται να επισκεφτείτε, από τις δασικές αρχές, τους κυνηγετικούς συλλόγους καθώς και τους Θηροφύλακες.

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τόσο για τα καλά σας λόγια όσο και για τις επισημάνσεις σας και για την κατανόησή σας στην πρώτη μας προσπάθεια εκτύπωσης του κυνηγετικού χάρτη της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.