Επικαιροτητα

Αυτή η λακκούβα πλέον δεν υπάρχει!

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και μετά από παρέμβαση (ευγενική, είναι η αλήθεια) ανθρώπων του Δήμου Τρίπολης, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η λακκούβα της φωτογραφίας, πλέον δεν υπάρχει!

 

Μετά από... "γενέθλια" τα οποία έκανε ο σταθμός στη συγκεκριμένη λακκούβα 2 φορές, ο Δήμος φρόντισε να την κλείσει και μπράβο του. 

 

Η δική μας αναφορά στο θέμα "ευτυχώς υπάρχουν και λακκούβες" έχει σχέση με το κατεστραμμένο κομμάτι του δρόμου στην Τερτσέτη, από τις γραμμές του τρένου μέχρι λίγα μέτρα πριν από τα πρώτα βοηθητικά γήπεδα (σύντομα θα υπάρξει φωτογραφικό υλικό στη διάθεση σας).

 

Η αριστερή λωρίδα είναι σε κάκιστη κατάσταση, με αποτέλεσμα όσοι κινούνται προς Τρίπολη να αλλάζουν λωρίδα προκειμένου να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στο όχημα τους. Αυτό φυσικά κάνει το δρόμο επικίνδυνο τόσο για τους οδηγούς, όσο κ για τους πεζούς.

 

Δική μας ευχή είναι να υπάρξει άμεσα κινητοποίηση από τους αρμόδιους, όπως συνέβη και μετά το άρθρο μας για τη σήμανση του συγκεκριμένου δρόμου.

 

Όσο για τον πόλεμο της λακκούβας, αυτός θα συνεχιστεί σε πολλά μέτωπα (δρόμους κεντρικούς και μη) της πόλης!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.