Επικαιροτητα

Υποτροφίες για απόφοιτους της... Πελοποννήσου!

Από τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα χορηγήσει  91 υποτροφίες σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας με κοινωνικά κριτήρια ήτοι επτά (7) υποτροφίες για κάθε Περιφέρεια.

 

 

Οι υποτροφίες που αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι:

 

- 1 πλήρης –διετής- υποτροφία στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε όποιον από τους 19 Τομείς Σπουδών επιλέξουν οι δικαιούχοι (αφορά απόφοιτους Λυκείου) 

- 1 πλήρης –τριετής- υποτροφία στο MEDITERRANEAN COLLEGE, σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων (αφορά απόφοιτους Λυκείου)

- 5 πλήρεις –ετήσιες- υποτροφίες στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1), επίσης σε πρόγραμμα που θα επιλέξουν οι δικαιούχοι (αφορά απόφοιτους Γυμνασίου ή Λυκείου στα πλαίσια της δια βίου μάθησης του Ομίλου ΞΥΝΗ)

 

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται στην Προϊσταμένη της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Α. Πουλοπούλου επί της οδού Μαινάλου & Σέκερη Τρίπολη Τηλ.  2710234456. 

 

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 ώρες 08:30 πμ έως 16:00μμ (οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται και  ταχυδρομικά, με φαξ στο 2710234492 ή στο e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). 

 

Δικαιολογητικά:

• Αίτηση / σε έντυπο υπεύθυνης δήλωσης με πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου (ονοματεπώνυμο, Δ/νση Κατοικίας, Τηλέφωνα κινητό σταθερό κλπ και υποτροφία ή υποτροφίες που επιθυμούν να λάβουν  )

• Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας

• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης 

• Φωτοαντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος Δ.Ο.Υ

• Αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τυχόν ανεργία των ίδιων ή των οικογενειών τους ως εξαρτώμενα μέλη 

• Για Α.ΜΕΑ αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με το ποσοστό αναπηρίας. 

• Οτιδήποτε άλλο στοιχείο επιθυμεί να καταθέσει ο κάθε ενδιαφερόμενος σχετικά με την απόδειξη της οικονομικής και κοινωνικής του κατάστασης και κρίνει ότι θα θεωρηθεί χρήσιμο κατά την επιλογή του από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ). 

 

Επισημαίνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου αφού συγκεντρώσει τα αιτήματα των ενδιαφερομένων θα τα αποστείλει στον εκπαιδευτικό όμιλο ΞΥΝΗ, όπου θα γίνει η τελική επιλογή των δικαιούχων. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.