Επικαιροτητα

Εντοπίστηκε φυτεία με κάνναβη στη Μεγαλόπολη

Κατασχέθηκαν συνολικά 38 δενδρύλλια, σπόροι και ποσότητα κάνναβης.

 

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη συνολικά από -38- δενδρύλλια κάνναβης.

 

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη σήμερα (21/8) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, κατά την οποία εντοπίστηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν -25- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 3 μέτρων περίπου, τα οποία  εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ πλησίον του χώρου της φυτείας βρέθηκαν ακόμη -13- εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 3 μέτρων περίπου, που επίσης κατασχέθηκαν.

 

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσε ο 41χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -42- γραμμαρίων και σπόροι κάνναβης.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.