Επικαιροτητα

Η γουρνοπούλα τους έστειλε στο νοσοκομείο!

Πρόκειται για 20 άτομα ηλικίας από 20 ετών μέχρι και 70!



Με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν αργά χθες το βράδυ στο Γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας περίπου 20 άτομα ηλικίας από 20 ετών μέχρι και 70, αφού έφαγαν όλοι τους γουρουνουπούλα σε εκδήλωση στο Πεταλίδι!

Όλοι τους είχαν συμπτώματα διάρροιας, εμετού με πυρετό και εισήχθησαν στο (ΤΕΠ) Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου τους χορηγήθηκε άμεσα φαρμακευτική αγωγή και συγκεκριμένες οδηγίες αντιμετώπισης της τροφικής δηλητηρίασης.

Το messinialive.gr, μίλησε με τον παθολόγο που εφημέρευε και επιβεβαίωσε το γεγονός τονίζοντας ότι: "όλοι έφαγαν από το ίδιο φαγητό σε συγκεκριμένη εκδήλωση και μετά τις πρώτες βοήθειες που τους παρασχέθηκαν και την φαρμακευτική αγωγή αναχώρησαν για το σπίτι τους, όπου θα ακολουθήσουν για τις επόμενες ημέρες τη θεραπεία, χωρίς να διατρέχει κάποιος από αυτούς σοβαρό κίνδυνο, ενώ τόνισε ότι παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά σε μικρότερη έκταση".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.