Επικαιροτητα

"Χρυσές" οι μετονομασίες των υπουργείων

Πάνω από 800 χιλιάδες ευρώ θα κοστίσει η μετονομασία μόνο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους δεν είναι μόνο η αλλαγή της πινακίδας αλλά και η αλλαγή των λογοτύπων, των τίτλων σπουδών, τον απολυτηρίων, των πινακίων σήμανσης και των σφραγίδων που ακολουθεί κάθε φορά μια μετονομασία υπουργείου. Περίπου αυτό το ποσό είχε καταβληθεί και για την αλλαγή του ονόματος του υπουργείου επί Γιώργου Παπανδρέου το 2013 για αυτό και παλιός γ.γ. του υπουργείου δηλώνει στην εφημερίδα ότι ο ίδιος δεν έχει αλλάξει πινακίδα έξω από το κτίριο.

 

"Μου ζήτησαν 2.000 ευρώ μόνο για την νέα προμετωπίδα και φυσικά αποφάσισα να μην τα δώσω, αφού σκέφτηκα ότι σε λίγο μάλλον θα χρειαστεί να αλλάξουμε πάλι ονομασία", είπε στην εφημερίδα. Για αυτό και ακόμη και σήμερα η ταμπέλα έξω από το κτίριο γράφει ακόμη υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, παρότι δεν ισχύει πια και έχει αλλάξει.   

 

Πηγή: lifo.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.