Επικαιροτητα

Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο - Σε κρίσιμη κατάσταση

Σοκαρισμένοι από τη βιαιότητα που έδρασαν άγνωστοι δράστες κατά ηλικιωμένου τον οποίο και έδειραν αλύπητα είναι οι κάτοικοι στην Αγριλιά Βασιλικού του Δήμου Ερυμάνθου Αχαίας. 

 

 

Όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, όπως αναφέρουν πηγές του tempo24.gr, στις 2 περίπου τα ξημερώματα Κυριακής, άγνωστοι, προς το παρόν, δράστες επιτέθηκαν και έδειραν αλύπητα και επικίνδυνα έναν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι. 

 

Ο 80χρονος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνος του στην οικία του. 

 

Οι δράστες προφανώς αιφνιδιάστηκαν και δεν περίμεναν πως ο άνδρας θα είναι εκεί, αφού μάλλον οι "πληροφορίες" τους έλεγαν πως θα βρισκόταν στη γυναίκα του, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας". 

 

Από την σοβαρή επίθεση ο ηλικιωμένος υπέστη σοβαρά τραύματα, κυρίως στο κεφάλι και διεκομίσθη προς νοσηλεία σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. 

 

Η Αστυνομία διεξάγει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.