Επικαιροτητα

Η ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Μετά την απόφαση του ΦΟΔΣΑ στις 12 Σεπτεμβρίου, σειρά παίρνει το Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο καλείται να εγκρίνει το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης.

Την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, θα συγκληθεί, λοιπόν, εκ νέου, το Περιφερειακό Συμβούλιο, με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης το εξής:

 

"Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης του Άρθρου 100 Ν.3852/2010, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου, για το έργο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΣΔΙΤ» (υλοποίηση μέσω Σ.Δ.Ι.Τ. Ν.3389/2005)."

 

Εισηγήτρια του θέματος, η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Νικολάκου.

 

Αναμένονται με ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και, κυρίως, του κ. Πατσαρίνου, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί πως πρόσκειται στο κυβερνών κόμμα που, ουσιαστικά, υποστηρίζει τη λύση που προκρίνεται για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.