Επικαιροτητα

Ασυνείδητοι συνεχίζουν να ρυπαίνουν στον Τάνο (photos)

Μια μικρή χωματερή έχει δημιουργηθεί στον Τάνο...

 

Συγκεκριμένα το astrosnews.gr αναφέρει τα εξής:

 

"Ξέχωρα από την ανακύκλωση και τη διαχείριση των απορριμμάτων που γίνεται τελευταία στο Δήμο μας, είναι πολλά ακόμα αυτά που πρέπει να αλλάξουν. Και κυρίως οι συνειδήσεις κάποιων που συνεχίζουν να ρυπαίνουν χωρίς να ενδιαφέρονται ούτε για τον διπλανό τους, ούτε για το περιβάλλον.

 

Πολλά τα σημεία στο ποτάμι του Τάνου με πεταμένα αντικείμενα, ξύλα και γενικά σκουπίδια που ασυνείδητοι θέλουν απλά να τα ξεφορτωθούν… εύκολα. Το θέμα είναι πως Σεπτέβρη μήνα και με τα πρωτοβρόχια προς των πυλών όλα αυτά θα μεταφερθούν με την πρώτη καταιγίδα στις παραλίες μας.

Το astrosnews επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Δ. Γκαύρο και μας ενημέρωσε πως ο Δήμος είναι γνώστης ης κατάστασης και πως έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τον καθαρισμό από εργολάβο, άμεσα."

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.