Επικαιροτητα

Στους δρόμους δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι

Σε στάση εργασίας από της 12:30 έως τη λήξη της βάρδιας με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη μία μετά το μεσημέρι, προχωρά την Τρίτη 19/9 η ΑΔΕΔΥ. 

 

Στους δρόμους όμως κατεβαίνουν και οι συνταξιούχοι.

Οι εκπρόσωποι των δημοσίων υπαλλήλων, καλούν την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης να αποσύρει την τροπολογία που θα καταθέσει προς ψήφιση σήμερα στην Βουλή και αν αυτό δεν συμβεί, ζητούν από τους βουλευτές να την καταψηφίσουν, κάνοντας λόγο για «αντιδημοκρατική, απεργοσπαστική και πρωτοφανή» ρύθμιση, η οποία ως στόχο έχει να τιμωρήσει όσους απέχουν εδώ και περίπου έξι μήνες από την διαδικασία της αξιολόγησης προσωπικού.

 

Εκτός όμως από την ΑΔΕΔΥ, πυρετωδώς για κινητοποιήσεις ετοιμάζονται και οι συνταξιούχοι, οι οποίοι διοργανώνουν συλλαλητήρια στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας από τις 3 έως και τις 11 Οκτωβρίου, αντιδρώντας στα μνημονιακά μέτρα που εφαρμόζονται και σε αυτά που πρόκειται να υλοποιηθούν στο πλαίσιο της πρόσφατης συμφωνίας.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.