Επικαιροτητα

Οδοιπορικό στο δρόμο της Σκιρίτιδας (VIDEO)

Η κάμερα του Αρκαδία 93.8 έκανε οδοιπορικό στο δρόμο της Σκιρίτιδας και κατέγραψε τα προβλήματα που υπάρχουν και ταλαιπωρούν τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Βλαχοκερασιάς, Κολλινών και Αγίας Βαρβάρας. Ακολουθήστε μας...



Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των χωριών διογκώνονται χρόνο με τον χρόνο με τους πολίτες να περιγράφουν στην κάμερα του Αρκαδία 93.8 τα περιστατικά με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι σε καθημερινή βάση, τόσο τους χειμερινούς μήνες όσο και τους καλοκαιρινούς. Ανάμεσα σε αυτά που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς και ο αποκλεισμός από το χιόνι λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.

 

Το παράλογο του πράγματος είναι, πως επιχειρηματίας θέλει να φτιάξει τον δρόμο και οι δημόσιοι φορείς δεν το δέχονται, κάνοντας τους ανθρώπους των γύρω χωριών αλλά και τους πολίτες όλης της χώρας να αναρωτιούνται, πώς είναι δυνατόν, να μην είναι αποδεκτή η προσφορά ενός ιδιώτη για τη χρηματοδότηση του έργου.


Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι της περιοχής: "Το μόνο που ζητάμε είναι ένας ασφαλής δρόμος για εμάς και για τα παιδιά μας" και ελπίζουν οι ανάληψη του έργου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να μην μεταφράζεται σε... υπομονή άλλων 15 ετών!

 

Δείτε περισσότερα στο Video που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.