Επικαιροτητα

Γύρισε ο μικρός Νέστορας!

Αίσιο τέλος είχε η μεγάλη περιπέτεια υγείας του μικρού Νέστορα, όπως ενημερώνει η οικογένειά του στα social media.

 

"Ο Νέστορας μας, πλέον έχει δίχωρη καρδιά και οξυγόνο σχεδόν 100% και σε λίγο καιρό θα μπορεί να τρέχει και να παίζει χωρίς φόβο και περιορισμούς. Το ταξίδι όμως δεν σταματά εδώ. Στο άμεσο μέλλον θα χρειαστούν επανέλεγχοι, επαναληπτικες επεμβάσεις, καθετηριασμοί για να μπορέσει η καρδιά του να διατηρηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα. Τώρα ο μικρός συνεχίζει την ανάρρωση και την παρακολούθηση. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία.

Όλο αυτό το διάστημα ζήσαμε έντονες στιγμές αγωνίας και φόβου. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να απαντήσουμε σε κάποια μηνύματα καθώς και να συναντήσουμε κάποιους που μας το ζητήσατε. Όμως ο χρόνος ήταν περιορισμένος και οι ανάγκες του παιδιού πολλές.

Σε όλους τους ανθρώπους σε Ελλάδα και Βοστώνη χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε όλοι μαζί το παιδί μας σαν να ήταν δικό σας. Τόσοι πολλοί, άνθρωποι, ιδρύματα, οργανισμοί, υπουργεία κινητοποιήθηκαν για να πραγματοποιήσει ο Νέστορας αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι που μας δίδαξε πολλά και θα συνεχίσει να μας διδάσκει τη δύναμη του ΜΑΖΙ. Όλοι σας γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι, σημαντικοί, πολύτιμοι δίπλα μας.

Σας στέλνουμε την αγάπη μας και ένα ακόμα ποιο μεγάλο, ποιο πελώριο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Μα, κυρίως από μία μικρή καρδιά που χτυπά δυνατά και τρέχει να προλάβει τη ζωή!

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Κατερίνα, Νίκος, Ιάσωνας και Νέστορας!".

 

Ανάρτηση για την ανάρρωση του μικρού Νέστορα έκανε και ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος είχε βοηθήσει σημαντικά στη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας του:

 

"Σήμερα δέχθηκα την πιο όμορφη επίσκεψη.

Το αντράκι μας ο Νέστορας γύρισε από Αμερική και είναι καλά.

Επιτέλους θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή , θα μπορεί να τρέχει, να παίζει να γελάει και να αγαπάει όπως πρέπει να κάνει κάθε παιδί σε τούτο τον κόσμο.

Φυσικά θα δίνει τον δικό του αγώνα στα επόμενα χρόνια μαζί με τους γονείς του, γιατί κάθε χρόνο θα πρέπει κάνει εξετάσεις για να επιβλέπουν την κατάσταση του.

Μελλοντικά θα χρειαστεί ξανά εγχείρηση γιατί μεγαλώνοντας το κορμάκι του θα πρέπει να αλλαχτούν και τα μοσχεύματα.

Μέχρι τότε, ας τον αφήσουμε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή και να χαρεί με τους συμμαθητές του την νέα σχολική χρονιά και ας ελπίσουμε στο μέλλον να τα θυμάται όλα σαν ένα μικρό παραμύθι. "Μια ολόκληρη χώρα έγινε μια γροθιά για ένα μικρό παιδί" 

Σας ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά σας.

ΥΓ. Η αγαπημένη μου μάσκα πέρασε πλέον στα χέρια του αληθινού "IRON MAN"❤"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.