Επικαιροτητα

Απεργία στα αεροδρόμια

Προβλήματα στις πτήσεις, κυρίως προς τα περιφερειακά αεροδρόμια, αναμένεται να παρουσιαστούν λόγω της 24ωρης απεργίας που θα πραγματοποιήσει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.



Η απεργία που θα γίνει αύριο, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, προκηρύχθηκε με αφορμή την εκδίκαση-συζήτηση, την ίδια μέρα, από την Ολομέλεια του ΣτΕ, της προσφυγής της ΟΣΥΠΑ, των περιφερειών, των δικηγορικών συλλόγων, καθώς και άλλων φορέων και συνδικαλιστικών ενώσεων, κατά της συμφωνίας ιδιωτικοποίησης των ελληνικών κρατικών αεροδρομίων.


Αύριο το πρωί, η ΟΣΥΠΑ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ, προκειμένου, όπως επισημαίνει, "να καταδειχθεί η καθολική αντίδρασή μας και η απόφασή μας να προστατέψουμε την περιουσία και τις υποδομές της χώρας μας".


Μετά την εκδίκαση, στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ" σύσκεψη των εκπροσώπων περιφερειών, τοπικών φορέων και της ΟΣΥΠΑ, προκειμένου να οργανώσουν τη συνέχεια των κινητοποιήσεών τους.


Δείτε τις Πτήσεις της ΑEGEAN και της Olympic Air που ακυρώνονται πατώντας ΕΔΩ.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τους επιβάτες παρέχονται στο site της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.