Επικαιροτητα

Εκδήλωση για τη Νόσο ALZHEIMER (photos)

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας διοργάνωσε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. εκδήλωση με θέμα "Ευαισθητοποίηση της Κοινωνίας για τη Νόσο Αλτσχάιμερ" στο Mainalon Resort, στην Τρίπολη.

 

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού του Παγκόσμιου μήνα Ατσάιχμερ για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα σχετικά με τη νόσο.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι εξής: η κ. Παρασκευή Σακκά, Νευρολόγος - Ψυχίατρος, πρόεδρος Εταιρίας Azheimer Αθηνών, πρόεδρος Εθνικού Παρατηρίου για άνοια, η οποία μίλησε για την νόσο Αλτσχάιμερ & η πρόκληση του 21αι. Ύστερα για τα συμπεριφορικά συμπτώματα στην άνοια μίλησε ο Ψυχίατρος και πρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας Άνοιας, κ. Ιωάννης Παπαντριανταφύλλου. Και τέλος για τα οικονομικά της υγείας και το κόστος της Άνοιας ο νευρολόγος, Επιμελητής Α' του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως, ο κ. Ευάγγελος Τσαμπαλάς

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.