Επικαιροτητα

Ξεκινούν σήμερα δωρεάν εγγραφές στο κολυμβητήριο

Τη Δευτέρα 2/10/2017 ξεκινά η λειτουργία του κολυμβητηρίου.

 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου:

 

Ύστερα από μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά όπου οι αθλητές του συλλόγου μας κατέκτησαν τρία μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και πάνω από 100 μετάλλια (τμήματα επίλεκτα, προ-αγωνιστικά και αγωνιστικά), οι έμπειροι και με ειδικότητα στην κολύμβηση προπονητές του συλλόγου μας θα μοιραστούν και φέτος μαζί σας όλα τα μυστικά του υγρού στίβου, με νέες καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας όπου το παιχνίδι και το κολύμπι συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε το μάθημα να γίνεται διασκέδαση και παιχνίδι.

 

Η κολύμβηση είναι άλλωστε το άθλημα εκείνο που βοηθάει, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, στην αντιμετώπιση του βρογχικού άσθματος, στην καταπολέμηση των αδυναμιών και των προβλημάτων στη στάση του σώματος και βέβαια απομακρύνεται οριστικά ο κίνδυνος του πνιγμού που είναι από τις πρώτες αιτίες θανάτου από ατύχημα σε παιδιά και ενήλικες διεθνώς.

 

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια οι έμπειροι προπονητές μας και οι αγωνιστικές επιτυχίες των αθλητών μας που εκπροσωπούν κάθε χρόνο την πόλη μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι η δική μας καλύτερη διαφήμιση.

 

Σεβόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει κάθε οικογένεια και επιθυμώντας να προσφέρουμε την δυνατότητα σε κάθε παιδί και ενήλικα να ζήσει τις χαρές του υγρού στίβου, ανακοινώνουμε ότι όλες οι νέες εγγραφές θα είναι δωρεάν, ενώ θα υπάρξουν και νέες ειδικές προσφορές.

 

Σας περιμένουμε με τμήματα baby-swimming, εκμάθησης, προ-αγωνιστικά, αγωνιστικά και ενηλίκων.

 

Για τον σύλλογο ΚΟΑΤ

 

Ο πρόεδρος

 

Αγγελόπουλος Γεώργιος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.