Επικαιροτητα

Έρχεται βαρύς χειμώνας

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή (06/10), καθώς αρχικά θα έχουμε αίθριο καιρό, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νοτιά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη αναφέρει στο νέο της δελτίο η ΕΜΥ.

 

 

Νησιά ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στέρεα, Δυτική Πελοπόννησος Καιρός: στη δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις οπού βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο ιόνιο και την Ήπειρο. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κέλσιου. στην ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

 

ΠΗΓΗ: mononews.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.