Επικαιροτητα

Δωρεάν εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας

O Δήμος Γορτυνίας σας ενημερώνει ότι με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Αδελφότητας Δημητσανιτών «ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ο Ε’», θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη κλιμακίου διακεκριμένων γιατρών, σχεδόν όλων των ειδικοτήτων, στην Δημητσάνα.

 

Προκειμένου να παρέχουν αφιλοκερδώς ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους του Δήμου Γορτυνίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Οι ιατρικές και μικροβιολογικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν δωρεάν, στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας (ώρα 8.00΄-13.00΄) το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.

Ευχαριστούμε θερμά την Αδελφότητα Δημητσανιτών «ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ο Ε΄» για την πρωτοβουλία αυτή, που πραγματοποιείται ανελλιπώς κάθε χρόνο χάρη και στο προσωπικό ενδιαφέρον του προέδρου της, πανεπιστημιακού καθηγητή ιατρικής Γεώργιου Κανδηλώρου.

 

Ο Δήμος Γορτυνίας καλεί τους δημότες και τις δημότισσες της Γορτυνίας να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας τις προαναφερόμενες ημερομηνίες προκειμένου να κάνουν τις εξετάσεις τους.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Γορτυνίας"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.