Επικαιροτητα

Αναβάθμιση αναμεταδοτών ζητούν στην Κυνουρία

Σε ανακοίνωσή του, ο πατριωτικός Σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας, επισημαίνει τα εξής:

 

Αγαπητοί πατριώτες,

Όπως ήδη οι περισσότεροι θα έχετε διαπιστώσει, εδώ και πολύ καιρό, περίπου από το περασμένο φθινόπωρο, δύο από τα κανάλια του αναμεταδότη της ιδιωτικής τηλεόρασης, που ο σύλλογος μας εδώ και χρόνια έχει εγκαταστήσει, το STAR και ο ANT1 δεν λειτουργούν.

Εν τω μεταξύ τα δημόσια-κρατικά μετατράπηκαν σε ψηφιακά, άρα είναι απαραίτητη η ύπαρξη ψηφιακού δέκτη ή αντίστοιχου δέκτη τηλεόρασης, και είναι πιστεύουμε καιρός να τα μετατρέψουμε και εμείς, αντί να ξοδέψουμε χρήματα για την επισκευή των χαλασμένων καναλιών προηγούμενης γενιάς! Ταυτόχρονα θα συμμορφωθούμε με την υπάρχουσα νομοθεσία, η οποία απαγορεύει την λειτουργία αναλογικών καναλιών και θα προστεθούν και άλλα κανάλια. Το κόστος για αυτή την αλλαγή είναι 2000 ΕΥΡΩ και περιμένουμε κι άλλες προσφορές.

Για τον λόγο αυτό θα χρειαστούμε την οικονομική σας ενίσχυση ανάλογα με τις δυνατότητες και την διάθεση καθενός σας. Όποιος επιθυμεί να συμβάλλει στο εγχείρημα μπορεί να δώσει χρήματα είτε στον αντιπρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Πούλο (τηλ. 6982329698 για τις περιοχές Πλατάνου-Άστρους-Μελιγούς), είτε στη ταμία του συλλόγου Μαρία Σιδέρη (τηλ. 6938438470 για την περιοχή των Αθηνών) .

Τα ονόματα και τα ποσά που θα διατεθούν θα ανακοινωθούν με ανακοίνωση μας μετά την ολοκλήρωση του έργου, καθώς επίσης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας και θα δημοσιευτούν και στα τοπικά ΜΜΕ.

Θα ήταν ευχής έργο αν όλοι συμμετείχατε σε αυτήν μας την προσπάθεια, για να μην απολαμβάνουν όλοι υπηρεσίες που θα έχουν πληρώσει λίγοι!

Ήδη έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 900 ευρώ το οποίο έχουν συνεισφέρει οι : 1. Λάτσης Σαράντος : 100 ευρώ 2. Λάτση Μαρία: 200 ευρώ 3. Πούλος Τάκης : 50 ευρώ 4. Πούλου Ματίνα: 50 ευρώ 5. Πέρρος Κωνσταντίνος- Πέρρος Χαράλαμπος : 50 ευρώ 6. Κούμανης Λευτέρης- Κούμανη Ερασμία: 50 Ευρώ 7. Σελιμέκου Δήμητρα- Σελιμέκος Στέλιος: 200 ευρώ 8. Ταμπάκης Τάκης- Ταμπάκη Αφροδίτη: 50 ευρώ 9. Κούκλης Γιάννης: 100 ευρώ 10.Κούκλη – Γκουντή Σοφία : 50 ευρώ Αναμένουμε την ανταπόκριση όλων σας προκειμένου να συμπληρωθεί το απαιτούμενο ποσό και να προβούμε στην αναβάθμιση των αναμεταδοτών εντός του χειμώνα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΑΪΔΩ ΛΑΤΣΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΓΚΟΥΝΤΗ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.