Επικαιροτητα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρα...

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει...

 

 

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη, χθες (10.1.2016) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 53χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

 

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν -700- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. 

 

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ακόμη -90- πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία είχε ο 53χρονος στην οικία του.

 

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων. 

 

Ο 53χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

 

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.