Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Eκθέσεις, διαγωνισμοί και αποδείξεις

Ακολουθεί το επιχειρηματικό – οικονομικό δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας...

 

 

• Εκθέσεις τουρισμού για το 2016

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι στο πλαίσιο υλοποίησης συνδυασμένων δράσεων προβολής του παραγωγικού και τουριστικού τομέα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει σε σημαντικές διεθνείς εκθέσεις τουρισμού.

 

Στο περίπτερό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι επαγγελματίες, του τουριστικού κλάδου, θα μπορούν να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους, υλοποιώντας προκαθορισμένα ραντεβού με τους εγχώριους και διεθνείς tour operator. Όλες οι πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

 

• Επιδότηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων 

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες  αποφάσισε την επιδότηση της συμμετοχής των άμεσα ενδιαφερομένων, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Το κόστος συμμετοχής είναι 3.300€ από 3.900€ που ήταν αρχικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

• Διαγωνισμός για Προμήθεια Φαρμακευτικού Υλικού

 

Η Υπηρεσία προμηθειών πολεμικής αεροπορίας διεξάγει διαγωνισμό για την Προμήθεια "Φαρμακευτικού Υλικού (Φάρμακα Αισθητήριων Οργάνων – Αντινεοπλασματικά Φάρμακα – Κορτικοστεροειδή Φάρμακα" για όλους τους κλάδους των Επιτελών (ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ). Έναρξη προθεσμίας υποβολής προσφορών 9 Φεβρουαρίου 2016 και καταληκτική ημερομηνία υποβολής 16 Φεβρουαρίου 2016. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

• ΥΠ.ΟΙΚ.: Κρατάμε τις αποδείξεις τις τελευταίας πενταετίας

 

Η νομοθεσία για την υποχρέωση των φορολογουμένων να κρατούν τα δικαιολογητικά των φορολογικών δηλώσεων, όπως είναι οι αποδείξεις, για μια πενταετία δεν είναι πρόσφατη, τονίζει το υπουργείο Οικονομικών μετά τη σύγχυση που προκλήθηκε σχετικά με τη διατήρηση των αποδείξεων. Παρέχοντας λοιπόν διευκρινίσεις το υπουργείο επισημαίνει ότι πρέπει να διατηρηθούν τα δικαιολογητικά των ετών 2010-2015. Οι αποδείξεις του 2010 πρέπει να κρατηθούν έως 31.12.2016. Βάσει της ίδιας λογικής πρέπει να κρατηθούν τα δικαιολογητικά και τα επόμενα έτη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.